Soalan Lazim
Hubungi Kami
Aduan dan Maklum Balas
Peta Laman

Perutusan Pengarah

PERUTUSAN PENGARAH

 

Assalamualaikum w.b.t

Saya ingin mengambil kesempatan mengucapkan ribuan terima kasih kerana sudi mengunjungi laman web rasmi Jabatan Agama Islam Perak (JAIPk).

Laman web ini merupakan salah satu inisiatif JAIPk untuk menyediakan informasi mengenai perkhidmatan yang ditawarkan oleh JAIPk selain info-info berkaitan pengurusan hal ehwal Islam.

Membuka lembaran 2023, laman web JAIPk tampil dengan wajah baharu serta ciri-ciri yang lebih efektif dan mesra pengguna bagi memudahkan maklumat dapat dicapai dengan pantas dan berkesan.

Kami berharap supaya maklumat yang terkandung di dalam laman web ini dapat memberi faedah dan manfaat kepada semua pengunjung. Pihak kami juga amat mengalu-alukan sebarang pandangan atau cadangan untuk memperbaiki laman web ini khususnya bagaimana seharusnya maklumat yang perlu kami paparkan untuk membantu peningkatan capaian maklumat yang anda perlukan.

Selamat melayari laman web JAIPk.
Sekian, Jazakumullahu Khairan Kathira
 
S.F TUAN HAJI HARITH FADZILAH BIN HAJI ABDUL HALIM
PENGARAH
JABATAN AGAMA ISLAM PERAK

 


Copyright © 2023 Perak Department of Islamic Religion. Best viewed via Mozilla Firefox and Google Chrome with a resolution of 1024 x 768 and above. This website uses a RESPONSIVE LAYOUT.

Lasted Update :Tuesday 21 May 2024. Total Visitors 17579466

PENGUATKUASAAN UNDANG-UNDANG SYARIAH