Soalan Lazim
Hubungi Kami
Aduan dan Maklum Balas
Peta Laman

Perutusan Pengarah

PERUTUSAN PENGARAH

 

Assalamualaikum w.b.t

Saya ingin mengambil kesempatan mengucapkan ribuan terima kasih kerana sudi mengunjungi laman web rasmi Jabatan Agama Islam Perak (JAIPk).

Laman web ini merupakan salah satu inisiatif JAIPk untuk menyediakan informasi mengenai perkhidmatan yang ditawarkan oleh JAIPk selain info-info berkaitan pengurusan hal ehwal Islam.

Membuka lembaran 2023, laman web JAIPk tampil dengan wajah baharu serta ciri-ciri yang lebih efektif dan mesra pengguna bagi memudahkan maklumat dapat dicapai dengan pantas dan berkesan.

Kami berharap supaya maklumat yang terkandung di dalam laman web ini dapat memberi faedah dan manfaat kepada semua pengunjung. Pihak kami juga amat mengalu-alukan sebarang pandangan atau cadangan untuk memperbaiki laman web ini khususnya bagaimana seharusnya maklumat yang perlu kami paparkan untuk membantu peningkatan capaian maklumat yang anda perlukan.

Selamat melayari laman web JAIPk.
Sekian, Jazakumullahu Khairan Kathira
 
S.F TUAN HAJI HARITH FADZILAH BIN HAJI ABDUL HALIM
PENGARAH
JABATAN AGAMA ISLAM PERAK

 


Hakcipta Terpelihara © 2023 Jabatan Agama Islam Perak. Paparan terbaik melalui Mozilla Firefox dan Google Chrome dengan resolusi 1024 x 768 ke atas. Laman Web ini menggunakan SUSUN ATUR RESPONSIF.

Kemaskini Terakhir : Selasa 21 Mei 2024. Jumlah Pelawat: 17579463

PENGUATKUASAAN UNDANG-UNDANG SYARIAH